gototopgototop

Regjistrohu

*
*
*
*
*

* Fushat e detruar

Loading...
http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/945824ansamblinesingen.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/411325kalendari2011_978px.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/447079vlor2010.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/893766gjirokaster2009.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/296697festari2008.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/859712anadrinia2007.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/948895shkup2007.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/801695deqan2007.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/774603festari978px.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/257573itali2006.jpg http://aakv-zhur.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/944145prizrern2006_282.jpg
Text
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Singen 2011

Ansambli artistik në Singen 2011

Historiku

Historiku i Ansamblit të Zhurit

Vlorë 2010

Festivali Aulona Vlorë 2010

Gjirokastër 2009

Festivali Gjirokastër 2009

Therand 2008

Festari Therand 2008

Dejë 2007

Festivali Anadrinia Jehon 2007

Shkup 2007

Festivali Shkup 2007

Deqan 2007

Festivali Deqan 2007

Festari 2007

Festari Therand 2007

Itali 2006

Festivali Itali 2006

Prizren 2006

Festivali Prizren 2006

Ansambli "Emin Duraku" nga Zhuri 1949 - 2009 "60 vjet me ju"

"AAKV" Ansambli artistik i këngëve dhe valleve "Emin Duraku" nga Zhuri

Ansambli artistik i Zhurit

Emin Duraku nga Zhuri solli atmosferën e vendlindjes në mesin e mërgimtarëve

Emin Duraku nga Zhuri solli…

Turneu i një ansambli muzikor nga Kosova në Gjermani e Zvicër Nga: Rexhep Rifati, Bazel - Njëri...

Arti dhe vallja Zhurjane mahniti publikun në Singen të Gjermanisë

Arti dhe vallja Zhurjane ma…

Mëngjesi i së Premtes, i datës 15 Prillë dhe përballja me Autobusin "Hatmagja" i ngjau andrrës.

Nga data 16 deri më 23 prill - Ansambli

Nga data 16 deri më 23 pril…

Kjo turne organizohet nën patronatin e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Berlin, në vazhdën e ...

Shtypi ditor dhe periodik për Ansamblin „Emin Duraku“ të Zhurit

Shtypi ditor dhe periodik p…

Më 22.11.1974 „Rilindja“, autor Jusuf Gërvalla. Nga festivali muzikor Kosovarja Këndon. ”…..Programi...

Trajtim i mrekullueshëm i traditës së dasmës kosovare

Trajtim i mrekullueshëm i t…

Pak fjalë për Emisionin Rendez Vous të TV21, transmetuar më 10.7.2010, në orën 15:15 Radio Telev...

Vlera të shkëlqyera folklorike shqiptare

Vlera të shkëlqyera folklor…

Në Dibër të Vogël- Peshkopi më datë 2 dhe 3 nëntor u mbajt Festivali i 13 me radhë “Oda Dibrane 20...

Këtu së shpejti për juve - Videoklipet

Një Foto e përpunuar e cila zëvendëson Videoklipet

Foto nga Arkivi i Ansamblit të Zhurit

Foto e rastit

Ansambli-zhurit-bazell 7.jpg

Komentet e fundit

Kalendari 2011

Kalendari 2011 - Shkarkoje Falas

Logo e Ansamblit

"AAKV" Ansambli artistik i këngëve dhe valleve "Emin Duraku" nga Zhuri

Kontakti

Kontakti me Drejtorin